preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Produktové školenie - batohy Thule

Produktové školenie - batohy Thule

8. september 2017

Aby sme vám vedeli vždy, čo najlepšie poradiť, členovia nášho Trekland tímu sa pravidelne zúčastňujú rôznych školení. Jedno také sa konalo pri Prahe v dedinke Ričany. Organizátorom bola švédska spoločnosť Thule, ktorá nám predstavila celú škálu svojich turistických batohov. Predstavené boli aj novinky na rok 2018. Tešiť sa na ne môžete už na jar :) . 

Školenie viedol Julian Araneta, hlavný produktový manežér turistických batohov ThuleNevieme si predstaviť lepšieho človeka na tento workshop ako jeho. Bola to jedna z tých prezentácíí, ktorá je prepracovaná do najmenších detailov a zanechá vo vás dojem, ako by ste boli súčasťou Thule tímu.

Thule turistické batohy školenie

Po preskúmaní všetkých batohov do posledného detailu bolo na čase preniesť teóriu do praxe. Naplniť batohy skutočnou výbavou (spacáky, stany, paličky, horolezecké vybavenie) a vyraziť na to pravé testovanie. Spôsob ako sa najlepšie zoznámiť s batohom je vyskúšať si ho priamo v teréne, v reálnych situáciach, s reálnou váhou. Len tak sa da naozaj zistiť, ako sa ktorý batoh správa, ako sedí na chrbte a čo môžeme od neho očakávať. 

Thule trekové batohy testovanie

Už sme sa všetci nevedeli dočkať kedy príde tá najlepšia časť školenia, a to samotná testovačka priamo v teréne. Vybrali sme sa teda na menšiu túru do miestneho lesa. Kedže batohov bolo vela, pravidelne sme si ich vymienali, aby sme sa oboznámili s každým jedným modelom.  Samozrejme, ideálne by bolo si vyskúšať jednotlivé batohy na dlhších trasách, takéto testovanie máme ešte v pláne :)

turistické batohy Thule testovanie

Vďaka takýmto školeniam Vám vieme poskytnúť tie najlepšie informácie o batohoch a doporučiť vám ten najvhodnejší batoh pre váš výlet. Každý hľadá batoh na niečo iné, či už je to turistika, cestovanie, šport alebo len také prechádzky po meste. No a Thule ponúka naozaj kvalitné a hlavne funkčné batohy na každú príležitosť, z ktorých si vyberie každý.

Thule turistické batohy testovanie

A na záver, spoločná foto :) .

testovanie turistických batohov

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €