preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Vyrazte do prírody v novej kolekcii Fjällräven

TREK NEWS

Vyrazte do prírody v novej kolekcii Fjällräven

4. marec 2015

Fjällräven nová kolekcia

 

Vyrazte do prírody v novej kolekcii Fjällräven

Jar sa už pomaly prebúdza k životu, tak sme pre Vás pripravili novú kolekciu od značky Fjällräven. Tešiť sa môžete na nové farby Vašich obľúbených nohavíc Barents Pro alebo bundy Keb. Ak rozmýšľate nad kúpou nového batohu určite stojí za pozriete vynovený batoh Fjällräven Abisko

 

Pánske nohavice Fjällräven

Fjällräven Barents Pro Johann Skullman

Fjällräven Barents Pro Trousers Trekkingové nohavice z materiálu G-1000 s pohodlným strihom. Nohavice majú spevnené časti na sedacej časti a na kolenách. Obsahujú aj vrecko na mapu, vrecko na sekerku a  vnútorné bezpečnostné vrecko. 

Skladom štyri farebné varianty - Uncle Blue (modrá) Dark olive (tmavo-zelená), Dark grey (tmavo-šedá), Autumn Leaf (tehlová), 

 

Youtube video

Fjällräven Keb Trouser - technické nohavice, ktoré spĺňajú kritéria tých najnáročnejších turistov. Strečový materiál zvyšuje komfort nosenia.  Zadná časť a kolená sú vyrobené z extremne odolného materiálu G-1000 Eco a zároveň sú tu použité extra silné švy. Spevnená vnútorná časť nohavíc, zabraňuje opotrebovaniu od turistických topánok.

Skladom dva farebné varianty - Tarmac (zelená), Black (čierna)

Youtube video

 

Fjällräven Nils Trousers - Pánske pohodlné a oderu odolné nohavice určené na každodenné nosenie. Na kolenách je odolný materiál G-1000 Original a na zvyšnej časti G-1000 Silent. Najobľúbenejší model na každodenné nosenie. 

Skladom dva farebné variatny - Uncle Blue (modrá), Ochre (žltá)

 

 

Fjällräven Karl Zip Off MT Trousers

Fjällräven Karl Zip Off MT Trousers - Cestovateľské odzipsovateľné nohavice z rýchloschnúceho materiálu. Odzipsovateľná je spodná časť nohavíc. Nohavice sú ušité z extrémne rýchloschnúceho a oderu odolného materiálu. Ideálne nohavice do trópov. Nohavice majú celkovo 6 vreciek - 2 vrecká na ruky, 1 vrecko na strane, 2 na zadku a 1 bezbečnostné vo vnútri. Skladom máme aj model nohavíc Fjällräven Karl MT Trousers, ktorým sa nedá odzipsovať spodná časť.

Skladom dva farebné varianty - Light Khaki (zelená), Dark Grey (šedá)

 

Fjällräven Ovik trousers

Fjällräven Ovik Trousers Trekkingové nohavice z materiálu G-1000 Silent s pohodlným strihom. Vhodné ako do prírody tak aj do mesta. Celkovo obsahujú nohavice 6 vreciek -  2 vrecká na ruky, 2 vrecká na zadku, 1 vrecko na mapu na boku a 1 vrecko na nožík.

Skladom dva farebné varianty - Sand (piesková), Dark Grey (tmavo-šedá)

 

 

Dámske nohavice Fjällräven

Fjällräven Abisko Lite Trousers women

Fjällräven Abisko Lite Trousers Women - Ľahké, turistické nohavice z dobre priedušnej strečovej látky a materiálu G-1000 Lite na turistiku v teplom podnebí. Vďaka strečovej látke sú nohavice veľmi pohodlné. Materiál G-1000 Lite je na kolenách a v spodnej časti kvôli zvýšenej odolnosti. Nohavice majú celkovo 3 vrecká - zipsovacie vrecko na pravej nohe a 2 vrecká na ruky.

Skladom jeden farebný variant - dark grey (tmavo-šedá)

 

Fjällräven Nilla Trousers 

Fjällräven Nilla  Trousers - Dámske pohodlné a oderu odolné nohavice určené na každodenné nosenie. Na kolenách je odolný materiál G-1000 Original a na zvyšnej časti G-1000 Silent. Individuálne skrátiteľná dĺžka nohavíc.

Skladom dva farebné varianty - Dark Grey (tmavo-šedá) a Ochre (žltá) .

 

 

Fjällräven Karla Zip Off MT Trousers 

Fjällräven Karla Zip Off MT Trousers - Dámske cestovateľské odzipsovateľné nohavice z rýchloschnúceho materiálu. Odzipsovateľná spodná časť nohavíc. Nohavice sú ušité z extrémne rýchloschnúceho a oderu odolného materiálu. Ideálne nohavice do trópov. Majú celkovo 6 vreciek - 2 vrecká na ruky, 1 vrecko na strane, 2 na zadku a 1 bezbečnostné vo vnútri.

Skladom dva farebné varianty - Light Khaki (tmavšia) a Light Beige (bledšia).

 

Pánske bundy Fjällräven

Fjällräven Keb Jacket Fjällräven Keb Jacket  - Technická outdoorová bunda do tých najťažších podmienok. Najpredávanejšia bunda zo série Keb. Predná časť, ramená a rukávy bundy sú z odolného materiálu G-1000 Eco. Strečové časti na rukávoch a chrbte zabezpečujú lepší pohyb a odvetranie. Bunda mám priestranné hrudné vrecko zo strečového materiálu. 

Skladom 5 farebných variantov - Dark Olive (tmavo-zelená), Black (čierna), Sand (piesková), Ochre (žltá), Autumn Leaf (tehlová)

YOUTUBE VIDEO

 

Fjällräven Skogso

Fjällräven Skogso Jacket -  Dobre odvetraná, bedrová, outdoorová bunda s predĺženým zadným dielom a nastaviteľnou kapucňou. Bunda je  špevnená materiálom G-1000 Originál na ramennách a kapucni. G-1000 Lite je použitý na ostatných častiach bundy. 2 hrudné vrecká a 2 vrecká na ruky. Rukávy sa dajú stiahnúť pomocou cvokov.

Skladom dva farebné varianty - Dark Grey (tmavo-šedá) a Dark olive (tmavo-zelená)

YOUTUBE VIDEO 

Fjällräven Reporter Lite Jacket

Fjällräven Reporter Lite Jacket - bunda je vyrobená z materiálu G-1000 Lite. Bunda mám odzipsovateľné rukávy, vďaka čomu z nej môžete spraviť pohodlnú vestu. Má veľa príručných a praktických vreciek. Všetky vrecká sú ľahko prístupné. 

Skladom jeden farebný variant - Light Khaki (zelená)

 

 

 

 

Fjällräven Greenland Jacket

Fjällräven Greenland Jacket  - Ľahká a pevná bunda z odolného materiálu G-1000 Original. Bunda má celkovo 4 vrecká - 2 náprsné a 2 vrecká na ruky. Rukávy sú nastaviteľné pomocou cvokov. Táto bunda sa vyrába už od roku 1968 v nezmenenom strihu.

Skladom jeden farebný variant - Green (zelená)

 

 

 

 

Fjällräven Sarek Trekking Jacket

Fjällräven Sarek Trekking Jacket - Predĺžená treková bunda z materiálu G-1000 na celoročné využitie. Technická a nastaviteľná tunelová kapucňa. Bunda má veľké náprsné vrecká na zips a spodné vrecká na ruky. Ukončenie rukávov je na suchý zips. 

Skladom jeden farebný variant - Ink Blue (modrá)

 

 

 

 

Dámske bundy Fjällräven

Fjällräven Skogso Jacket

Fjällräven Skogso Jacket Women - Dámska bunda zo stredne dlhým strihom z odolného materiálu G-1000. Bunda má veľké vrecká na ruky, ktoré zabezpečujú aj odvetrávanie. Má nastaviteľné konce rukávov a fixnú kapucnňu.

Skladom jeden farebný variant - Sand (piesková)

 

 

 

 

 

 

Batohy Fjällräven

Fjällräven Abisko 65

Fjällräven Abisko Backpack - Ľahký a štíhly trekový batoh, ktorý je pohodlný pri nesení a vhodný pre celoročné použitie. Batoh môžete otvoriť spredu, ako kufor, čo Vám uľahčí balenie a vybalovanie vecí. Materiál, z ktorého sú batohy Abisko vyrobené sa vyznačujú vysokou pevnosťou.

Batoh Fjällräven Abisko je skladom v dvoch veľkosťiach 65 litrov a 75 litrov a v troch farebných variantoch - stone grey (tmavo sivá), Un Blue (modrá), Olive (zelená)

 

Fjällräven Abisko Lady

Fjällräven Abisko Women Backpack - Ľahký a štíhly dámsk trekový batoh, ktorý je pohodlný pri nesení a vhodný pre celoročné použitie. Batoh môžete otvoriť spredu, ako kufor, čo Vám uľahčí balenie a vybalovanie vecí. Materiál, z ktorého sú batohy Abisko vyrobené sa vyznačujú vysokou pevnosťou.

Batoh Fjällräven Abisko Women je skladom v dvoch veľkosťiach 55 litrov a 65 litrov a v troch farebných variantoch - Stone grey (tmavo sivá), Un Blue (modrá) a Redwood (červená)

  

 

Fjällräven Greenland Backpack

Fjällräven Greenland Backpack - Jednoduchý štýlový batoh na každodenné nosenie. Vyrobený z extrémne odolného materiálu G-1000 Heavy Duty. Batoh má 3 vrecká. 2 z prednej strany a jedno vnútorné. 

Skladom tri farebné varianty - Autumn Leaf (tehlová), Green (zelená), Dark Olive ( tmavo zelená) .

 

Fjällräven Funas

Fjällräven Funas Backpack - Ľahký batoh pre každodenné nosenie a tiež univerzálny spoločník na treking. Batoh má ergonomicky tvarovaný chrbtový panel s odvetrávaním a pevný bedrový pás rozdelený na dve časti, aby vzduch mohol voľne prúdiť na chrbát.

Batoh Fjällräven Funas je skladom v dvoch veľkostiach 25 litrov a 35 litrov a v dvoch farebných variantoch - Oxy Red (červená) a Grey (šedá) .

 

YOUTUBE VIDEO

 

Doplnky Fjällräven

Fjällräven Canvas Belt

Fjällräven Canvas Belt

Fjällräven Canvas Belt - Veľmi pevný a oderu odolný plátený opasok s vojenskou kovovou sponou.

Skladom sedem farebných variantov - Green (zelená), Dark Olive ( tmavo zelená), Dark Grey (tmavo šedá), Sand (piesková), Black (čierna), Camp Fire Yellow (žltá), Lake Blue (modrá)

 

 

 

 

Fjällräven Canvas Money Belt

Fjällräven Canvas Money Belt

Fjällräven Canvas Money Belt - Veľmi pevný a oderu odolný plátený opasok s plochou oceľovou sponou a vnútorným bezpečnostným vreckom na peniaze.

Skladom dva farebné varianty - Dark Grey (tmavo šedá) a Light Khaki (zelená)

 

 

 

 

Keb Trekking Belt

Fjällräven Keb Trekking Belt

Fjällräven Keb Trekking Belt - Pohodlný elastický opasok s  jednoducho nastaviteľnou plochou plastovou prackou, ktorá je uložená pod bedrovým pásom batohu.

Skladom tri farebné varianty - Black (čierna), Dark Grey (tmavo šedá) a Light Khaki (zelená)

 

 

 

Fjällräven Murena Silver Belt

Fjällräven Murena Silver Belt

 

 

Fjällräven Murena Silver Belt - Veľmi pevný kožený opasok so štýlovou oceľovou sponou. 

Skladom dva farebné varianty - Black (čierna) a Brown (hnedá) a dve dĺžky - L (95 cm), XL (110 cm)

 

 

 

 

 

Fjällräven Zip Wallet

 

 

Fjällräven Zip Wallet - Peňaženka z pevného G-1000 Heavy Duty materiálu. Obsahuje priehradku na platobné karty zipsovacie vrecko na mince. Najobľúbenejšia peňaženka od Fjällrävenu.

Skladom 4 farebné varianty - Dark Grey (tmavo šedá), Green (zelená), Lake Blue (modrá), a Ochre (žltá). 

 

 

Fjällrväen Passport Wallet

 

Fjällrävem Passport Wallet - Peňaženka na doklady. Zmestíte do nej aj cestovný pas. Má množstvo priečinko na karty a zipsovacie vrecko na mince. 

Dostupná v štyroch farebných variantoch - Dark Grey (tmavo šedá), Navy (modrá), Green (zelená), Red (červená),

 

 

 

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €