preload

Dôležité info:

Od februára 2024 meníme vernostný systém na e-shope. Nazbierané Trek body môžte využiť pri nákupe do 30. apríla 2024. Viac info TU

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Tufte, bambus po Nórsky

Tufte, bambus po Nórsky

4. december 2018

Dlhá životnosť, príjemný dotyk a funkčné vlastnosti. Presne to je TUFTE.

Nórska značka oblečenia, ktorá bola založená olympíjskym víťazom Olafom Tufte s hlavným motom "It is always possible to get better" (stále je možnosť sa zlepšovať). Príbeh Tufte sa začal extrémne komfortnými boxerkami pre ťažko pracujúcich mužov a aktívnych športovcov. Od tohto momentu prešlo Tufte dlhú cestu a k jednoduchým boxerkám sa pridala celá kolekcia termoprádla pre ženy, moužov, ale aj deti, no v úzadí neostali ani nohavice, či bundy. To všetko s cieľom priniesť vysoký komfort z trvalo udržatelnej produkcie. 

Pokiaľ hľadáte funkčné prádlo, ktoré "nekúše", či "nepichá" a treba ho nosiť naozaj dlho na to, aby ste ho obnosili a zodrali, ste na správnom mieste. Tufte využíva alergy friendly materiály a tak je vhodné naozaj pre každého. Váš nový mäkký kúsok si môžte vybrať TUfte.

Z čoho je tufte

Na výrobu sa využívajú materiály ktoré sú šetrné voči životnému prostrediu a pochádzajú z udržatelných zdrojov. Každoročne sa niekoľko krát podrobujú všetky materiály testovaniu na certifikát OEKO-TEX® STANDARD 100. To znamená že pri odevoch sa nemusíte obaváť žiadnych nebezpečných chemických látok. V prípade záujmu ochotne pošlú laboratórne vzorky, stačí napísa mail na post@tuftewear.no. 

Veľká časť odevov obsahuje aj bambusové vlákna, ktoré podľa výskumov z roku 2011 obsahujú látku kun zabraňujúcu množeniu baktérií a je dôvodom prečo bambusové vlákno nenapáchne potom. Zároveň je však komfortné na dotyk a má dlhú životnosť. Bambusové vlákno používané firmou Tufte pochádza z lesov pestovaných špeciálne na účely tejto výroby a tak nezaťažuje životné prostredie, ale naopak vytvára udržateľné zelené plochy. Jedná sa o bambus, ktorý nekonzumujú pandy a tak neobmedzuje reprodukciu a život týchto stvorení.

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €