preload

Počas veľkonočných sviatkov máme zatvorené. Radi vás uvidíme opäť 2. apríla.

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

10 Tree - zasaďte svojich 10 stromov

TREK NEWS

10 Tree - zasaďte svojich 10 stromov

11. apríl 2019

Značka 10 Tree pochádza z Kanady a venuje sa výrobe oblečenia a doplnkov z environmentálne udržateľných materiálov. Okrem toho kladie dôraz na ekologickejší proces výroby, na zlepšenie podmienok v odevnom priemysle ale aj na zrevitalizovanie životného prostredia. Cieľom 10 Tree je byť naj ekologickejšou značkou na svete a v rámci toho do roku 2030 plánuje vysadiť 1 miliardu stromov.

Pre 10 Tree je výroba jednou z kľúčových oblastí, v ktorej sa snažia o dosiahnutie sociálnej spravodlivosti a o environmentálnu udržateľnosť. 10 Tree spolupracuje iba so sociálne a environmentálne zodpovednými továrňami. Musia mať certifikát WRAP ,súhlasiť s každoročnými neohlásenými auditmi a s dodržiavaním nášho etického kódexu. Tiež sa zaviazali k spravodlivým pracovným časom, k absolútne žiadnej detskej práci, k spravodlivému finančnému vyrovnaniu na základe lokálneho práva, k bezpečnému a zdravému pracovnému priestoru a k dodržiavaniu postupov šetrných k životnému prostrediu. Tým, že 10 Tree pracuje so spoločnosťami, ktoré získavajú produkty z miestnych regiónov znížili svoju environmentálnu stopu o 15%.

Zrevitalizovanie životného prostredia uskutočňuje pomocou výsadby stromov, od čoho sa odvíja už samotný názov značky. 10 Tree = 10 vysadených stromov za každý zakúpený produkt. Každý produkt obsahuje číslo pomocou, ktorého si môžete vystopovať 10 stromov, ktoré ste pomohli zasadiť, a ktoré pomáhajú ľuďom v rôznych kútoch sveta. Momentálne 10 Tree vysádza stromy v 7 krajinách a to na Madagaskare, Haiti, v Nepále, Kambodži, Senegale, Kanade a v USA. Vždy ide o lokálne druhy stromov, ktoré majú obrovský dosah na životné prostredie aj pre ľudí. K dnešnému dňu sa podarilo 10 Tree vysadiť zatiaľ 25 791 640 stromov.

Zakúpením produktu od 10 Tree zabezpečíte výsadbu nielen 10 stromov, ale aj svoju podporu k rozvoju udržateľnej módy a zlepšovaniu sociálnych podmienok v odevnom priemysle.

Kompletný sortiment značky 10 Tree.

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €