preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Výber z kolekcie na leto 2019

TREK NEWS

Výber z kolekcie na leto 2019

15. apríl 2019

Opäť prichádza leto a s ním aj nové kolekcie všetkých našich značiek. Keďže najširšiu škálu tovaru prináša do našich predajní práve francúzske kombo Millet, Lafuma a Eider, rozhodli sme sa vybrať s pomedzi všetkých tie najlepšie, ktoré by ste určite nemali len tak prehliadnuť.

Millet TRILOGY EDITION

Ak mierite k najvyšším cieľom a chcete tomu prispôsobiť aj výbavu, kombinácia top kúskov svojho druhu spolu s elegantne dynamickým dizajnom vo farbách francúzskej trikolóry je práve pre vás. Ako je už asi jasné, reč je o limitovanej edicícii Millet TRILOGY, ktorá je tento krát zvlášť podarená. Séria Trilogy je pripravená pre tých najnáročnejších outdoorových športovcov. Mountainering, či turistika s vysokým komfortom sú vaša srdcovka? Celú sériu nájdete tu.

 

Svietiaca bunda

Pri behu a cyklistike v meste sa mnoho krát dostanete na cestu, ktorá okrem behu slúži aj na dopravné účely. V lepšom prípade je osvetlená, no ani to nie je pravidlo a práve vtedy príde vhod ďalšia skvelá novinka - svietiaca bunda. Jedná sa o ľahkú membránovú bundu LTK ULTRA LIGHT JKT, ktorá je určená najmä pre bežcov a cyklistov. Prináša kombináciu vysokej priedušnosti, nízkej hmotnosti a veľkého bonusu pre nočných športovcov. Vďaka materiálu, ktorý je schopný udržať žiarenie svetla po istú dobu a opätovne svietiť, zvyšuje vašu viditeľnosť a tak aj bezpečnosť.

Každodenné tričká

Pre všetky spomínané značky sú tričká samozrejmosťou letnej kolekcie. Pestré farby a rôznorodé potlače tiež nie sú novinkou, čo je však výhodou týchto tričiek je, že sú vyrobené z kombinácií materiálov, bavlna, polyester, či merino vlna. Takto v sebe spájajú pohodlné nosenie, funkčnosť a vďaka strihom a dizajnu sú ideálne na každodenné nosenie. Všetky nájdete v kategórii tričká.

Lafuma L´ORIGINAL SAC

Nie je síce novinkou pre túto sezónu, no určite sa radí k produktom, ktoré stoja za to. Originálny batôžtek Lafuma, o ktorom sme už písali v jednom zo starších článkov je super k vode či do mesta. Nezaostáva však ani pri cestovaní. Tí čo radi prechádzajú nové kúty sveta na ľahko a low cost je ideálny z dvoch dôvodov. Po prvé rozmerom spĺňa podmienky príručnej batožiny pre všetky letecké spoločnosti. Po druhé svojím objemom pojme základné potreby na prežitie ako nafukovaciu karimatku, spacák, a pár kúskov oblečenia. Navyše je na výber z viacerých farieb a druhov, aby si každý našiel ten svoj. 

Nová kolekcia so sebou prináša mnohé ďalšie novinky a overené vychytávky ako napríklad vylepšený batoh UBIC, bundu BRIGHT s novým dizajnom, či super zbaliteľné GORE-TEXové bundy Millet GRAYS PEAKS alebo strečová Lafuma SHIFT HYBRID. Zoznam by mohol byť veľmi dlhý, preto odporúčame si kolekciu prezrieť priamo v eshop časti našej stránky.

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Repelent ako darček

Repelent ako darček

TREK NEWS
Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €