preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Novinky Julbo

Novinky Julbo

Tento rok nájdeme medzi novinkami značky Julbo hlavne okuliare zamerané na cyklistiku. Ide o modely Rush a Fury, ktoré nájdete u nás v predajniach Trekland a samozrejme aj na e-shope

Ide o okuliare ideálne na cyklistiku a športy, ktoré spájajú vytrvalosť s rýchlosťou. Model Rush disponuje dokonale odvetranou šošovkou, ktorá bola navrhnutá tak, aby ponúkala maximálne priečne a zvislé zorné pole pre neobmedzený výhľad v každej situácii. Rám Flex³ poskytuje vynikajúce nastavenie pre úplné priľnutie a pohodlie a je kompatibilný so všetkými typmi prilieb.

Medzi hlavné prednosti tiež patrí flexibilná vložka na nose, ktorá tlmí nárazy, nastaviteľný nosník v každom smere, takže okuliare vyhovujú každému tvaru nosa a zaisťujú bezkonkurenčné držanie vo všetkých podmienkach.

Vysoko odvetraná štruktúra slnečných okuliarov umožňuje úplnú cirkuláciu vzduchu, aby sa zabránilo zahmlievaniu. Toto platí pri obidvoch modeloch.

Fury sú taktiež slnečné okuliare navrhnuté špeciálne pre cyklistiku. Vďaka výraznému a radikálnemu štýlu, širokej cylindrickej šošovke a dokonalému odvetrávaniu sú stvorené pre rýchlosť. Sú ľahké a navrhnuté tak, aby sa zmestili pod akúkoľvek prilbu. Ostré línie idú dokonale s najnovšími trendmi v cyklistike a zvyšujú technickú úroveň a výkonnosť

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Repelent ako darček

Repelent ako darček

TREK NEWS
Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €