preload

Počas veľkonočných sviatkov máme zatvorené. Radi vás uvidíme opäť 2. apríla.

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Nový Kånken Art

Nový Kånken Art

Tohtoročný Kånken Art sa bude niesť v znamení prírody. Nový, jedinečný, hravý vzor pre rok 2020 navrhla švédska ilustrátorka, umelkyňa a grafická dizajnérka Moa Hoff

Moa je odmalička veľkou milovníčkou prírody. Vzťah ku batohu Kånken si vytvorila už v detstve, keď ho nosila ako školskú tašku. Dnes ho nosia jej deti. Hlavnou inšpiráciou pri tvorbe kolekcie Kånken Art bola jej spomienka na horský výstup s otcom. Svieže farby a horské briezky sa preniesli aj do dizajnu tokto batohu. 

Od chvíle, kedy bol batoh Kånken v roku 1978 na severe Švédska uvedený na trh, sa jeho sláva rozšírila po celom svete a z praktickej školskej tašky sa stal parťák na cesty a každodenné nosenie. Rozpoznať ikonický design batohu trvá len zlomok sekundy. S projektom Kånken Art naštartoval Fjällräven vlnu spoluprác s nadanými, zaujímavými umelcami, ktorí dostali za úlohu výtvarne spracovať svoj vzťah k prírode.  Limitovaná edícia Kånken Art bude v predaji od začiatku júla 2020 a jeho kúpou prispejete na podporu Arctic Fox Initiative.

Arctic Fox Initiative vznikla ako podpora programov zameraných na pomoc prírode. Prvé tri projekty, ktoré iniciatíva v roku 2019 podporila, sú The Beach Clean Network Limited, Leave No Trace a Hej Främling! Tieto úžasné neziskové organizácie z Veľkej Británie, USA a Švédska dostali finančné prostriedky získané predajom produktov Fjällräven, predovšetkým z radu Kånken Art. 

 

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €