preload

Počas veľkonočných sviatkov máme zatvorené. Radi vás uvidíme opäť 2. apríla.

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Vyberáme pre vás udržateľné produkty

Vyberáme pre vás udržateľné produkty

Kvalita a výkon pri outdoodovom oblečení sú kľúčové. Rovnako ako udržateľnosť a my v Treklande to vieme.

Na horách chcete mať istotu, že ste pre svoju ochranu urobili maximum. Poriadna goráčka, pohodlné topánky, termo, ktoré aj po pár dňoch šliapania relatívne vonia a nohavice a batoh, ktorý po vás raz zdedia deti. Sú produkty, pri ktorých stavíte na kvalitu a spoľahlivosť, pretože viete, že poriadna výbava vás bude na turistike sprevádzať veľa rokov a prvotná vyššia investícia sa vám vráti. No aj my máme čo vracať našej planéte. Naše značky, ktoré vám v Treklande ponúkame sú si toho vedomé a už niekoľko rokov  postupne robia kroky k zníženiu negatívneho ekologického dopadu na našu prírodu. Využívanie recyklovaných materiálov a zvyškov látok z predošlých sezón či navrhovanie nadčasových produktov, ktoré sa predávajú aj niekoľko rokov namiesto sezónneho obmieňania aktuálnych trendov. Ak vám vec dobre sedí a funguje ako má, nie je dôvod ju meniť len tak z rozmaru. Kúpu si treba dôkladne premyslieť a daný produkt poriadne vyskúšať, s čím vám v našich predajniach vždy radi pomôžeme.

V Treklande sme pre vás pripravili výber 6 produktov, nevyhnutných na turistiku v letnom období. Všetky produkty sú vyrobené s dôrazom na kvalitu a udržateľnosť tak, aby vám dlho slúžili a vy ste ich nemuseli po pár použitiach vymieňať za nové.

1) bunda Lafuma SHIFT GTX

Nepremokavá bunda s GORE-TEX® membránou je základnou výbavou každého turistu. Počasie na horách je premenlivé a treba byť na to pripravený. 100% recyklovaný vrchný materiál, minimalistický dizajn a ľahká váha. V batohu ju takmer necítite, ale pri poriadnom lejaku oceníte.

2) mikina Lafuma IGUAZU F-ZIP

Tenká a pohodlná fliska, ktorú máte vždy po ruke, napríklad pripnutú na batohu. Keď zafúka, rýchlo si ju oblečiete a nestratíte telesné teplo. Váži len 315 g, má pohodlný strih, elastický materiál a praktické vrecká. Flisová bunda je upcyclovaná, čiže ušitá zo zvyškov materiálov z predchádzajúcich sezón – kolekcia LIMITED EMISSIONS. Technicky je materiál bezchybný a vám bude ešte dlho slúžiť.

3) tričko Millet IMJA GRAPHIC

Základnou vrstvou pri každom horskom športe je príjemné, ľahké a rýchloschnúce tričko. Nikto nechce, aby mu na horách ofúklo kríže, či nebodaj zapáchal. Vyrobené zo zmesi merino vlny, ktorá je z oviec získavaná zásadne mulesing-free metódou a recyklovaného polyestru. Merino vlna má prírodné antibakteriálne účinky, vďaka čomu nezapácha aj keď sa spotíte a zároveň vás udržuje v optimálnej teplote v každom ročnom období. Polyester zabezpečí rýchle schnutie a vyššiu odolnosť materiálu.

4) nohavice Fjällräven ABISKO LITE TREKKING

Trojsezónne turistické nohavice, ktoré vám vydržia celý život? Toto sú ony. Vyzerajú tak dobre, že si ich vkľude môžete obliecť aj do civilu a zároveň ponúknu všetky potrebné outdoorové vychytávky. Materiál G-1000® Lite je ľahký, a vďaka Ripstop technológii veľmi odolný, čo zaručuje dlhodobé použitie. V teplejšom počasí môžete vyhrnúť na trojštvrťové, alebo rozopnúť bočné vetracie zipsy. V daždivom počasí zas kľúčové miesta naimpregnovať voskom. Pre dokonalý komfort majú predtvarované kolená a strečové časti.

5) topánky Hanwag BLUERIDGE LOW

Hanwag Blueridge sú pohodlné a multifunkčné topánky na turistiku s ľahkým batohom. Perfektne sadnú, medzipodrážka a zvýšený okraj podrážky ponúkajú oporu chodidlu a protišmyková podrážka Terragrip zabezpečí dokonalú stabilitu. Sú vyrobené z odolnej Tyrolskej kože Perwanger a 100% recyklovaného textilného zvršku. Hanwag dokonca navrhol svoju patentovanú PU membránu založenú na komplexnom, hydrofilnom systéme, ktorý dosahuje vodeodolnosť a priedušnosť bez použitia fluorokarbónov. Všetky materiály pochádzajú od európskych dodávateľov a obuv je vyrobená výhradne v Európe. Odolnosť a udržateľnosť nemusia byť na úkor funkčnosti a pohodlia.

6) batoh Millet UBIC 20

Batoh UBIC je dlhoročne obľúbený produkt, najmä pre svoju multifunkčnosť. Pohodlný a ergonomický chrbtový systém, minimalistický dizajn a systém VARILOOP™, ktorý vám umožní prichytiť všetko potrebné vybavenie od lyží, snežníc až po paličky. Je vhodný na jednodňové výlety či skitouring a vo verzii s väčším objemom to je skvelý batoh na hrebeňovky. Od tejto sezóny má niekoľko nových vychytávok a vyrába sa zo 100% recyklovaných materiálov.

Toto je základná výbava na hory, do ktorej sa naozaj oplatí investovať. Samozrejme sú aj ďalšie, menšie, ale rovnako dôležité položky, ktoré budete potrebovať ako turistické ponožky, nákrčník, čiapka či kvalitné slnečné okuliare, ale o tom si povieme nabudúce.

 

 

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €