preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Nové turistické topánky Millet v predaji!

Nové turistické topánky Millet v predaji!

7. jún 2016

Nové modely topánok Millet

Francúzska značka Millet pokračuje v rozšírovaní kolekcie turistických topánok vhodných aj na ferraty. Novinkou je model Millet ROCKWAY a Millet HIGH ROUTE, ktorý sa robí tiež v dámskom prevedení - Millet LD HIGH ROUTE. Millet je jedna z mála značiek, ktorá sa môže pýšiť tým, že si u nej vyberiete topánky, či už na turistiku, ferraty, vysokohorskú turistiku alebo na osemtisícové kopce.

Millet ROCKWAY 

Ľahké univerzálne topánky vhodné na turisticku či ferraty. Podrážka je vhodná aj na skalnatý povrch. Vďaka podrážke Vibram Ibex majú vynikajúcu prilnavosť na suchom  aj mokrom povrchu. Koža zabezpečuje dlhú životnosť a vysokú oderu odolnosť. Na ferratách oceníte pogumovanú špičku a climbing zone na podrážke. 

Dostupné v modrej a šedej farbe.

Váha: 440 g

Cena:115,00 EUR

Millet Rockway ferratová topánka

Millet TRIDENT GUIDE

Ľahká a aerodynamicky tvarovaná topánka. Pre zvýšenie komfortu je použitá technológia Cushion Pad, ktorá tlmí nárazy. Vibram podrážka je vhodná aj na príležitostné lezenie vďaka spevnenému palcu. Pogumovaná špička a boky voči oderom. Dostupné v červenej a v šedej farbe.

Váha: 420 g

Cena: 139,00 EUR

 

Millet Trident Guide topánky na ferraty
Millet TRIDENT GTX 

Ľahká a aerodynamicky tvarovaná topánka, ktorá vychádza z modelu Millet Trident Guide. Nepremokavá a priedušná vďaka membráne GORE-TEX. Pre zvýšenie komfortu je použitá technológia Cushion Pad, ktorá tlmí nárazy. Vibram podrážka je vhodná aj na príležitostné lezenie vďaka spevnenému palcu. Pogumovaná špička a boky voči oderom. Dostupné v čiernej a v šedej farbe.

Váha: 375 g

Cena: 149,00 EUR

Millet Trident GTX nepremokavá turistická topánka
Millet Friction 

Oderu odolné turistické topánky vhodné aj na ferraty alebo ľahké lezenie. 3- vrstvová pevná vibram podrážka s Shock absorberom, zabezpečuje komfortnú chôdzu. Koža a gumou spevnené okopové zóony zabezpečujú dlhšiu životnosť. Topánky boli testované v masíve Mont Blanc. 

Vynikajúci pomer kvalita:cena

Dostupné v hnedej, šedej a v oranžovej farbe

Váha: 480 g

Cena: 115,00 EUR

Millet Friction topánky na ferraty
Millet Friction GTX

Oderu odolné turistické topánky vhodné aj na ferraty alebo ľahké lezenie. Nepremokavé vďaka membráne GORE-TEX 3- vrstvová pevná vibram podrážka s Shock absorberom, zabezpečuje komfortnú chôdzu. Koža a gumou spevnené okopové zóony zabezpečujú dlhšiu životnosť. Topánky boli testované v masíve Mont Blanc. 

Vynikajúci pomer kvalita:cena

Váha: 545 g

Cena: 137,00 EUR

Millet Friction GTX turistická nepremokavá topánka
Millet SUPER TRIDENT GTX

Zvýšená verzia obľúbenej topánky Millet Trident Guide. Je ľahká a aerodynamicky tvarovaná. Pre zvýšenie komfortu je použitá technológia Cushion Pad, ktorá tlmí nárazy. Vibram podrážka je vhodná aj na príležitostné lezenie vďaka spevnenému palcu. Pogumovaná špička a boky voči oderom. Dostupné v čiernej a v červenej farbe.

Váha: 550 g

Cena: 175,00 EUR

 
Millet HIGH ROUTE GTX

Zvýšená verzia topánok Millet Super Trident GTX. Ľahká a aerodynamicky tvarovaná topánka.Pre zvýšenie komfortu je použitá technológia Cushion Pad, ktorá tlmí nárazy. Vibram podrážka je vhodná aj na príležitostné lezenie vďaka spevnenému palcu. Pogumovaná špička a boky voči oderom. Ideálna na dlhé túry v členitom teréne ale aj na zasnežené horské chodníky. 

 

Váha: 570 g

Cena: 189,00 EUR

Millet High Route GTX trekingová nepremokavá obuv s gore-texovou membránou 
Millet LD HIGH ROUTE GTX 

Dámska verzia topánok Millet High Route GTX. Ľahká a aerodynamicky tvarovaná topánka.Pre zvýšenie komfortu je použitá technológia Cushion Pad, ktorá tlmí nárazy. Vibram podrážka je vhodná aj na príležitostné lezenie vďaka spevnenému palcu. Pogumovaná špička a boky voči oderom. Ideálna na dlhé túry v členitom teréne ale aj na zasnežené horské chodníky. 

 

Váha: 480 g

Cena: 189,00 EUR

Millet LD High Route GTX dámske nepremokavé trekingové topánky 
Millet CHARPOUA GTX

Komfortná, prispôsobivá a veľmi ľahká topánka, ideálna na vysokohorskä turistiku. Vhodná aj do snehu.  Horná vrstva sa skladá zo syntetickej kože a kevlaru. Topánka je kompatibilná s poloautomatickými mačkami. GORE-TEXová membrána zaručuje nepremokavosť topánky. Pogumované okopové časti predĺžujú životnosť. Testované horskými vodcami z Chamonix. 

Váha: 700 g

Cena: 299,00 EUR

Millet Charpoua gtx vysokohorské nepremokavé topánky 
Millet LADY CHARPOUA GTX

Dámska komfortná, prispôsobivá a veľmi ľahká topánka, ideálna na vysokohorskä turistiku. Vhodná aj do snehu.  Horná vrstva sa skladá zo syntetickej kože a kevlaru. Topánka je kompatibilná s poloautomatickými mačkami. GORE-TEXová membrána zaručuje nepremokavosť topánky. Pogumované okopové časti predĺžujú životnosť. Testované horskými vodcami z Chamonix. 

Váha: 500 g

Cena: 299,00 EUR

Millet LD CHARPOUA gtx dámske vysokohorské topánky

Millet GREPON 4S GTX

Veľmi ľahká obuv vhodná na vysokohorskú turistiku, letnú ľadovcovú turistiku alebo alpinizmus. Vďaka kevlaru a okopovej gume vydržia tieto topánky aj ťažšie podmienky. Kompatibilné s poloautomatickými mačkami. Výhodu je nízka hmotnosť a nepremokavosť vďaka membráne Gore-Tex.  

Vynikajúci pomer kvalita : cena .

Váha: 970 g

Cena: 329,00 EUR

Millet Grepon gtx 4S, vysokohorská turistická nepremokavá obuv

Millet BRENVA EVO GTX

Pevná horolezecká obuv, kompatibilná s plnoautomatickými stúpacími železami. Topánka je anatomicky tvarovaná. Rýchlejšia a pohodlnejšie šnúrovanie zabezpečia automatické zámky. Topánka je zateplená a nepremokavá vďaka membráne Gore-Tex Duratherm. Teplotný komfort je -15°C. Pogumovaný obvod zvyšuje životnosť. Podrážka Vibram Teton high-grip a penová medzipodrážka zvyšuje komfort nosenia. Vhodná pre všetky typy mačiek - turistické, polooautomatické aj automatické

Váha: 930 g

Cena: 349,00 EUR

Millet Brenva GTX vysokohorská topánka, obuv

Millet DAVAI 

Celomanžetové topánky určená pre zimné lezenie mixov a ľadov, alpinizmus alebo ľadovcovú turistiku. Jedna z najľahších topánok v tejto triede. Vďaka kevlaru a okopovej gume vydržia tieto topánky aj ťažké podmienky. Vnútorná topánka sa rýchlo šnúruje. Sú zateplené Primaloftom. Templotný komfort je  -25°C. Obuv je nepremokavá vďaka membráne PTFE. Medzipodrážka poskytuje úplnu podporu a má tiež antišok systém. Použitá je obľúbená podrážka Vibram Mulaz. Vhodná pre všetky typy mačiek - turistické, polooautomatické aj automatické.

Váha: 800 g

Cena: 399,00 EUR

Millet Davai, topánky na lezenie mixov, nepremokové

Millet Everest GTX

Expedičné výškové topánky určené na najvyšie kopce. Stavané do tých najťažších klimatických podmienok. Topánky sú dvojvrstvové s vyberateľnou vnútornou papučou. Návlek až po kolená s membránou Gore-Tex. Komfortné vyzúvanie a obúvanie umožňujú dva predné zipsy. Vhodná pre všetky typy mačiek - turistické, polooautomatické aj automatické. Teplotný limit až -60°C. Topánky sú pevné, ale zároveň ľahké, vďaka Kevlaru. 

Váha: 1320 g

Cena: 550,00 EUR

Millet Everest výšková lezecká topánka určená do Himalájí
Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €