preload

Dôležité info:

Od februára 2024 meníme vernostný systém na e-shope. Nazbierané Trek body môžte využiť pri nákupe do 30. apríla 2024. Viac info TU

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Alpenverein

RADÍME VÁM

Alpenverein

14. september 2018

Turistika, skialp, horolezectvo... Každá z aktivít je skvelý nápad, človek si prevetrá hlavu, organizmus si oddýchne od mestského ruchu. Hory prinášajú pokoj, a slúžia ako miesto na vnútornú očistu, vedia však byť aj zlým pánom a s tým treba počítať. Počasie sa zmení z minúty na minútu a tam kde bolo pred chvíľou 30 stupňov a slnečno teraz zúri búrka a silný vietor. Ak si chcete dovolenku na horách užiť bez zbytočných starostí, poistenie je vhodným riešením. 

Trekland patrí medzi sprostredkovatelov horského poistenia Alpenverein, ktoré si na rok 2019 môžete zabezpečiť už teraz.  Poistenie Alpenverein pokrýca zranenia spôsobené všetkými športovými aktivitami, okrem športov prevádzkovaných vo vzduchu (parašutismus, paragliding, závesné lietanie a podobne). Poistenie neplatí tiež  pre úrazy v domácnostiach.

Pokiaľ si poistenie na rok 2019 zriadite od 1.9. 2018 do 31.12. 2018, máte ho automaticky platné od dňa zriadenia do 31.1. 2020 za cenu na jeden rok. Poistiť sa môžte TU.

Poistenie platí na celom svete, neplatí ale pre úrazy/choroby pri účasti na expedíciách, ktoré majú na programe výstupy na vrcholy vyššie ako 6 000 m a na expedíciách do oblasti  Arktídy (destinácie za severným polárnym kruhom), Antarktídy (destinácie za južným polárnym kruhom), Grónska a v oblastiach k týmto regiónom prináležiacim (napr. poloostrov Jamal, Špicbergy, …). Od 1.1.2018 poistenie v rámci Alpenvereinu neplatí na cesty a expedície, ktoré majú v programe výstupy na vrcholy vyššie ako 6000 m, to znamená, že už nie sú poistené ani jednodňové výstupy nad 6000 m, ako to bolo do konca roka 2017! Poistenie pritom neplatí ani na jediný deň takejto expedície a v prípade záujmu je potrebné expedičné pripoistenie na celú cestu.(tarifa Svet nad 6000 m).

Naďalej však platí, že poistenie je platné len počas 8 týždňov od ich začiatku.

Pre slovenských občanov poistenie platí aj na slovenských horách, keďže tam neplatí naše zdravotné poistenie.

Cenník poistenia a viac inforácií nájdete na stránke: http://edelweiss.sk/sk/poistenie/vseobecne-podmienky.html

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM
Vyhraj súkromný skialp trip so Salym

Vyhraj súkromný skialp trip so Salym

SÚŤAŽ

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €