preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Ako sa starať o KANKEN

RADÍME VÁM

Ako sa starať o KANKEN

3. december 2018

Nie sme si istý, kedy k tomu prišlo, ale Kanken sa jednoducho stal overeným doplnkom, ktorý nosia milióny ľudí na svete. Je to batoh, ktorý ľudia so sebou nosia na výlety, na nákupy, do školy či do práce. Je to jednoducho malý ruksak, o ktorý sa však treba starať, aby vám mohol slúžiť čo najdlhšie.

Čokoľvek by sa vám s Kankenom stalo, nikdy ho nedávajte do práčky. Namiesto toho fľaky vyčistite vlažnou vodou a špongiou,  v prípade že by sa špina nedala odstrániť, do vody pridajte malé množstvo slabého detergentu (napr. Jar). Následne Kanken nechajte uschnúť na dobre vetranom mieste, nie však na priamom slnečnom žiarení.

Ak máte Kanken žiarivejšej farby, hrozí, že na vašom oblečení Kanken zanechá fľaky, najmä na svetlom. Preto odporúčame pred tým, ako ho začnete používať, namočiť na 30-60 minút do vlažnej vody.

Do Kankenu zbytočne nedávajte viac vecí ako by mohol zniesť. Pre prípad, že by sa vám doňho nezmestilo všetko potrebné, je na mieste zohnať si väčší z rodiny Kanken. Štandardne má objem 16l, avšak nie je presne udané, koľko kilogramov odnesie. Nenoste v ňom však veľmi ťažké veci, pri ktorých by hrozilo poškodenie.

V batohu, pokiaľ nie je na to špeciálne určený, nenoste laptop. Kanken je primárne určený na zakladače, poznámkové bloky či zošity, poprípade tablet. Notebook vytvára veľkú silu na zipsy a popruhy. Zvoľte si preto v takom prípade radšej Kanken Laptop v jednej z troch veľkostí.

V prípade, že sa vám niečo zasekne v zipse, neťahajte nasilu daný predmet. Zips odseknete najlepšie použitím balzamu na pery, alebo krému na suchú kožu (napr. Labello, Indulona). Po odseknutí vyskúšajte, či zips funguje správne.

Koniec koncov, nevystavujte Kanken priamemu slnečnému žiareniu, pretože by vybledol. Je lepšie, ak Kanken zostáva na slabom slnečnom žiarení.

Chcem vedieť viac o starostlivosti o produkty Fjallraven.

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Repelent ako darček

Repelent ako darček

TREK NEWS
Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €