preload

Počas veľkonočných sviatkov máme zatvorené. Radi vás uvidíme opäť 2. apríla.

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Aero, Aerolite, Aerospeed - akčná rada okuliarov Julbo

Aero, Aerolite, Aerospeed - akčná rada okuliarov Julbo

20. máj 2019

Stále sa neviete rozhodnúť, ktoré okuliare by boli najvhodnejšie práve na ten Váš obľúbený šport? Pokiaľ ste cyklista alebo sa venujete trailovému, cestnému behu či bežkovaniu, Julbo tu má možnosti pre každého. Pri tomto type aktivít je dobré zvoliť si okuliare s odvetraným rámom, ideálne úplne bezrámové. Je to preto, aby sa v čo najväčšej miere zamedzilo ich zahmlievaniu.

Ako pri väčšine športovej rady okuliarov, tak aj tieto modely nájdeme vo verziách s fotochromatickými sklami (stmavovacími podľa intenzity UV žiarenia) alebo s konštantne tmavším, univerzálnym sklom Spectron 3.

Z fotochromatickej série je to Reactiv Performance (Zebra Light a Zebra Light Red), ktoré sa stmavujú z kategórie 1 do 3. Z bledých okuliarov, vhodných do počasia s horšou viditeľnosťou ako je hmla, šero, či tieň v lese, až po kategóriu 3, ktorá spoľahlivo chráni zrak za jasných slnečných dní.

Novinkou je reaktívne sklo so stmavovaním od 0 do 3, čo znamená, že z prakticky číreho skla sa dokážu stmaviť do takmer nepriehľadného. Dokáže sa rýchlo adaptovať na svetelné podmienky, pričom svojmu nositeľovi umožňuje komfortne vidieť aj za dažďa a tmy. Pri slnečnom počasí tak nezostanete oslepení a zároveň pri prechode do tieňa nestratíte pocit jasného videnia. Taktiež pri návrate domov už za tmy sa stáva užitočným fakt, že sklo dokáže rozjasniť pohľad a umožňuje lepšie sledovať nerovnosti povrchu.

 

Základným typom sú okuliare Julbo Aero

Sú to športové okuliare navrhnuté na výkonnostné športy. Nosník majú nastaviteľný v každom smere tak, aby sa okuliare prispôsobili každému tvaru nosa a zabezpečili tak bezkonkurenčné držanie vo všetkých podmienkach. Elastomérový tlmič nárazov robí okuliare ľahšími a pohodlnejšími. Dostatočne široký povrch skiel bol navrhnutý pre maximálne zorné pole. Prirodzené odvetrávanie je zabezpečené tvarom samotným tvarom šošovky a štruktúra rámu umožňuje úplnú cirkuláciu vzduchu, aby sa zabránilo zahmlievaniu.

Varianta pre užšie tváre - Aerolite

Tieto okuliare boli špeciálne vyvinuté pre ženy a pre športovcov s užšími tvárami. Sú priamo odvodené od modelu Aero, ktorý vychádza z potrieb trailových bežcov. Model Aerolite ponúka rovnakú úroveň komfortu, ľahkosti a ventilácie a zároveň prináša viac svetla a úplný pocit slobody pri svojej bezrámovej konštrukcii.

Extra zorné pole a dokonalá aerodynamika  - Aerospeed

Aj keď už sú nejaký ten čas na trhu, sú najnovším prírastkom medzi plne odvetranými bezrámovými okuliarmi. Sú ideálne pre extrémnych športovcov, triatlonistov a samozrejme bežcov a cyklistov, ktorí túžia po špičkovom výkone. S maximálnym zorným poľom a inovatívnou aerodynamikou zaručujú nielen komfortný športový zážitok ale aj výbornú cirkuláciu vzduchu vďaka zvýšenému sklu nad koreňom nosa.

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €