preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Bridgedale FUSION TECH

Bridgedale FUSION TECH

27. máj 2019

Bridgedale Fusion Technology je unikátna technológia výroby ponožiek, ktorá odlišuje produkty Bridgedale od ostatných. Je dosiahnutá využitím vysoko kvalitnej prírodnej priadze pretkanej vysoko funkčným mikrovláknom. Ponožky Bridgedale sú vyrábané s využitím najnovšej techniky a tak poskytujú vysoký komfort po celý deň. 

Merino Performance

Merino Performance prináša kombináciu merino vlny, novej vlny a syntetických tkanív, ktoré zabezpečujú správne spevnenie ponožky, predlžujú jej životnosť a zlepšujú odvod vlhkosti. Merino vlna nie je vhodným prostredím pre tvorbu a život baktérií a aj preto je známa svojími antibakteriálnymi účinkami. Aj preto sú ponožky z rady Merino Performance vhodné na dlhé cesty a časté nosenie. V kombinácií s New Wool - Novou vlnou prinášajú veľmi vysoký komfort a ochranu proti nepríjemnostiam spôsobeným dlhou chôdzou. 

Merino Comfort

Merino Comfort je typ spracovania vlny, pri ktorom dochádza ku kombinácií menšieho podielu merino vlny s väčším podielom syntetických vlákien. Takto vyrobená ponožka v sebe skrýva kombináciu antibakteriálnych vlastností vlny, no zároveň vysoko predlžuje ich životnosť. Kombinácia syntetiky s merino vlnou má oveľa dlhšiu životnosť ako vlna samotná. 

Coolmax Comfort

Coolmax® Comfort je zložený z bavlny a Coolmax vlákien. Coolmax je syntetický materiál, ktorý sa vyznačuje veľmi rýchlym odvodom vlhkosti a skvelým schnutím. Vsérií Coolmax Comfort sa na rozdiel od väčšiny ponožiek Bridgedale nevyužíva merino vlna. Kombinácia Coolmaxu a bavlny je ideálna na letný trekking a do teplých podmienok.

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €