preload

Počas veľkonočných sviatkov máme zatvorené. Radi vás uvidíme opäť 2. apríla.

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Pure Nature Day

Pure Nature Day

PURE NATURE DAY

23. máj 2020

 

Ahojte.

Aj tento rok chceme pomôcť prírode tým, že sa spoločne budeme snažiť zbaviť ju odpadkov, ktoré sa v nej nachádzajú vinou ľudí. Pred rokom sme sa stretli hŕstka kamarátov, dali si rukavice a išli sme pozbierať smeti do lesa pri našom meste. Malo to zmysel aj keď sme prešli len 10 km. No už vtedy nás napadol koncept, ktorý by mohol byť efektívnejší a mali by sme zásah na väčšiu časť našej krajiny v jeden deň.

PURE NATURE DAY je názov, ktorý bude tento deň vystihovať. Chceli by sme sa spojiť s Vami všetkými, ktorí máte rovnaký pocit ako my a chcete prírode a nášmu okoliu naozaj pomôcť. 

Tento rok bude PURE NATURE DAY prebiehať 23. mája 2020. Môžete sa prihlásiť ako jednotlivec, rodina, kamaráti, spolužiaci, firma atď. z ktorejkoľvek časti našej krajiny. Na webe treklandtrip.sk bude zobrazená mapa Slovenska a každé prihlásenie zaznačíme červeným pointom, kde sa budú odpadky zbierať. Do prihlasovacieho formulára stačí napísať buď vaše meno, prezývku alebo názov, aký ste si na tento deň vymysleli, koľko vás asi bude a miesto, kde budete odpadky zbierať (mesto alebo oblasť). Takto Vás vyznačíme na mape a pod mapou bude zoznam (napríklad):

POPRAD - Katka a Milan

MALÁ FATRA - Green Crew 

 ZVOLEN - Lukáš s rodinou

KARPATY - Dirt Biker

Veríme, že týmto spôsobom sa nám podarí čo najviac "zabodkovať" mapu Slovenska a pozbierať čo najviac odpadkov. Nezáleží na tom, či ich budete zbierať za plotom svojho domu, v parku, na hrebeni Karpát alebo nad 1500 m.n.m vo Vysokých Tatrách. Príroda je všade okolo nás ????

V priebehu ďalších dní do 26. mája nám pošlite na mail info@treklandtrip.sk info, koľko ste cca nazbierali kg odpadkov, koľko ste cca prešli km a koľkí ste boli. Takto dáme dokopy spoločné číslo, ktoré bude naozaj stáť za to, a každý jeden z nás priloží ruku k tomuto veľkému dielu. 

V tento deň sa môžete označovať na soc. sieťach IG, FB s hashtagom #purenatureday a vaše fotky alebo videá budeme zdieľať na našich kanáloch. Facebook udalosť nájdete tu. Z označených fotiek a videí neskôr niekoho vyberieme a dostane od nás pekný darček.

Sledujte ako čistíme/te Slovensko cez hashtag:

#purenatureday

Keď sa prihlásiš cez prislasovací formulár tvoj point bude vyznačený na mape a zapíšeš sa takto do nášho spoločného zoznamu tých, ktorí v tento deň pomôžu prírode.

 
 
Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €