preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Novinky pre deti!

Novinky pre deti!

S prichádzajúcim jesenným počasím k nám do Treklandu dorazila tiež nová kolekcia detského oblečenia. Postupne sme rozšírili detský sortiment a teraz si môžete pre svoje ratolesti vybrať aj zo značiek Isbjörn a CeLaVi.

Isbjörn je švédska značka, ktorú navrhli dve ženy - matky, v čase, keď pre svoje deti nevedeli nájsť vhodné funkčné a predovšetkým odolné oblečenie na pobyt v prírode. Pokiaľ chcete pre svoje deti udržateľné a ekologicky vyrobené oblečenie, ktoré zvládne aj viac generácií, Isbjörn bude tou správnou voľbou.

Z tejto kolekcie sme pre vás pripravili funkčné nohavice pre juniorov Trapper. Dostupné sú vo veľkostiach pre staršie deti a juniorov, nakoľko vieme, aké je zložité nájsť outdoorové vybavenie vo veľkostiach, kedy detské je bežne už malé a dospelácke naopak stále veľké.

Takisto nepremokavá, odolná bunda Monsune je dostupná až po veľkosť 176. Vyrobená z extra pevnej látky Taslan, ktorá má 2 - 3 násobnú životnosť oproti polyesteru.

Mysleli sme však aj na najmenších, pre ktorých je pripravná rada oblečenia od dánskej značky CeLaVi. Aby deti ostali v teple a suchu aj v naozaj nepriaznivom počasí, máme pre ne praktický, pogumovaný overal s teplou flísovou podšívkou. Pre väčšie deti je dostupný set nepremokavých nohavíc a bundy.

A keďže oblečenie treba vrstviť a merino vlna je tým najvhodnejším základom v každom počasí, novinkami sú aj detské body, tričká a nohavice, vhodné aj na každodenné nosenie, či už von do prírody, do mesta alebo do školy či škôlky.

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Repelent ako darček

Repelent ako darček

TREK NEWS
Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €