preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

O značke Isbjorn

O značke Isbjorn

O značke ISBJÖRN

Švédsku značku Isbjörn založili v roku 2005 dve ženy – matky, v čase, keď pre svoje deti nevedeli nájsť vhodné funkčné a predovšetkým odolné oblečenie na pobyt v prírode. Rozhodli sa začať vyrábať detské produkty v rovnakej kvalite a s parametrami, ako prémiové outdoorové značky pre dospelých.

Isbjörn oblečenie je navrhované a vyrábané tak, aby vydržalo drsné podmienky aj časté a intenzívne používanie. Preto zvolili ako symbol značky polárneho medveďa, ktorý je najodolnejším medveďom na zemi. 

Kolekcia ich produktov ponúka všetky potrebné vrstvy oblečenia a doplnkov na aktívny život vonku pre deti od 0 do 16 rokov.

Filozofiou značky Isbjorn je vytvoriť kvalitný a trvácny produkt a dbať pri tom na životné prostredie a udržateľnosť. Neobmieňajú preto produkty každú sezónu, ale využívajú jednoduchý nadčasový dizajn. Namiesto toho sa zameriavajú na ekologický aspekt výroby, použitých materiálov a vylaďovania existujúcich produktov.

Vrchné vrstvy oblečenia ako overaly, bundy aj nohavice majú možnosť predĺženia a rozšírenia, preto rastú s deťmi dlhšiu dobu. Odolnosť zvolených materiálov a kvalita výroby zase umožní produkty používať opakovane pre viacerých súrodencov. Okrem toho, za účelom zníženia uhlíkovej stopy, firma prešla na využívanie výhradne vlakovej dopravy, namiesto lodnej, či leteckej.

Od roku 2013 sa firma Isbjörn stala Bluesign® system partnerom, čím sa pridali k ďalším udržateľným značkám a zaviazali sa využívať ekologické a etické riešenia v každom kroku dodávateľského reťazca. Dnes je 90% ich produktov certifikovaných Bluesign®.

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €