preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Súťaž Millet Steep Camp o lyžovačku v Cervinii

Súťaž Millet Steep Camp o lyžovačku v Cervinii

Ak aj ty každú zimu netrpezlivo vyčkávaš na poriadnu nádielku čerstvého prašanu, aby si si to mohol/a pustiť dole tatranskými žľabmi, zbystri pozornosť!

V spolupráci s Millet a Gore-Tex sme si pre vás pripravili súťaž Millet Steep Camp o akčnú lyžovačku v talianskom stredisku Cervinia. Príď si užiť dobrodružný víkend, kde ťa so skúsenými horskými vodcami a športovcami z Millet teamu zasvätíme do jazdenia žľabov a strmých svahov. Víkendový pobyt bude v dátume 17. – 19. marca v talianskom stredisku Cervinia. Program zahŕňa 2 dni lyžovania strmých svahov pod dohľadom skúsených expertov a sobotnú noc strávenú na vysokohorskej chate „rifugio“.

Odpovedz správne na 3 otázky ohľadne novej technológie GORE-TEX C-KNIT™ a môžeš vyhrať 2 miesta na túto jedinečnú akciu. Súťaž trvá do 28. februára, kedy budeme losovať víťazov.

GORE-TEX® C-KNIT™ je špeciálna technológia, ktorú využíva Millet vo svojej novej línii búnd Trilogy Lightening. Produkty s touto technológiou sú plne vodeodolné, o 10% ľahšie a dokonca o 15% priedušnejšie ako ostatné GORE-TEX technológie. Kombinácia vynikajúcich vlastností je výsledkom revolučnej konštrukcie vyrobenej z extrémne tenkej nylonovej tkaniny s kruhovou sieťovou štruktúrou a špecifickým procesom laminácie. Nová podšívka bundy Trilogy Lightening z jemných priadzí je pružná a ľahko kĺže po iných vrstvách oblečenia. Vďaka svojej tenkosti je látka zároveň menej hlučná a „nešuští“ ako iné bundy.

Všetky tieto vlastnosti robia z Trilogy Lightening veľmi komfortnú bundu určenú pre skialpinistov, freeriderov či horolezcov, ktorí hľadajú všestrannosť a pohodlie. Bundy a nohavice s Gore-Tex membránou z línie Millet Trilogy sú vyrábané výhradne v Millet fabrikách v Maďarsku.

Keď sa ti táto nová GORE-TEX® technológia pozdáva, poď sa dozvedieť viac a obzrieť si bundu naživo k nám do Treklandu.

DÔLEŽITÉ!

Radi by sme vopred upozornili, že pre účasť na tejto akcii je nevyhnutné mať veľmi dobrú úroveň lyžovania a skúsenosti s jazdou v technickom teréne. Ak sa na to cítiš, neváhaj a odpovedz na 3 otázky a staň sa jedným z víťazov, ktorých budeme losovať 28. februára.

Lyžiarsky pobyt organizujeme pre 10 účastníkov, čiže celkovo sa súťaží o 5 vstupov. V prípade, že ťa vylosujeme, si teda môžeš zobrať parťáka/čku podľa vlastného výberu. V cene je zahrnutá strava, nocľah, horský vodcovia, v prípade potreby požičanie výbavy + 800€ na transport do Cervinie.

Skús šťastie TU.

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €