preload

Prihlásenie

Registrácia

Zabudnuté heslo

Kontakt

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Veľkostné tabuľky

Darčekové poukážky

Zľavový systém

Životné prostredie: Zodpovednosť za produkty

TREKLAND TRIP

Životné prostredie: Zodpovednosť za produkty

17. apríl 2013

fjällräven životné prostredie

Naša zodpovednosť


Dobrým krokom k skutočnej zmene

Sme presvedčení, že prirodzená cesta je jediný spôsob, ako tráviť čas vonku a to platí aj do budúcnosti. Boli sme o tom presvedčení od založenia značky Fjällräven.


To je dôvod, prečo náš produktový dizajn využíva funkcie a materiály, ktoré vydržia dlhú dobu. Veríme, že pevnosť a životnosť je lepšia pre životné prostredie. Naši vývojári sú neustále na pozore a sledujú nové materiály, ktoré sú šetrnejšie k životnému prostrediu.


Okrem toho sme rozšírili naše zameranie na zodpovednosť za našimi produktmi. Časová kvalita nie je náš jediný prísľub značky, ale tiež odráža zodpovednosť, ktorú máme voči ľuďom, zvieratám a prírode. Sme hrdí na to, čo robíme, ale ani zďaleka sme ešte neskončili. Neustále zvažujeme výhody proti nevýhodám, vykonávame výskum a snažíme sa pracovať na zlepšení. Každý malý krok ktorí spravíme v mnohých rôznych oblastiach, je súčasťou cesty k niečomu veľkému - pozoruhodnému.

 

Nerobíme to len preto, že je to v móde práve teraz. Na Fjällräven sme vždy pracovali týmto spôsobom.

 

Vynachádzame funkčné, nadčasové a odolné príslušenstvo

Vyvíjame zariadenie pre aktívny pobyt v prírode. Iba produkty, ktoré sú funkčné, odolné, nadčasové, spoľahlivé, užívateľsky komfortné a univerzálne spĺňajú naše požiadavky na kvalitu. Tak to je, tak to vždy bolo a tak to bude. Domnievame sa, že toto je našou povinnosťou ako outdoorová firma. Tu si môžete prečítať viac o našich pravidlách pre naše výrobky.

 

Pravidlo 1: Funkcia
Tvrdo pracujeme na vývoji funkčného príslušenstva, starostlivo zvažujeme všetko od nových a múdrych riešení na zlepšenie materiálu. Naším cieľom je ponúknuť outdorové príslušenstvo, ktoré vám umožní stráviť viac času - a zábavy - v prírode.


Pravidlo 2: Odolnosť

Produkty Fjällräven sú zárukou, že nebudete musieť kupovať nový produkt na dlhú dobu. Naši užívatelia vedia, že naše výrobky spĺňajú ich požiadavky a vydržia dlhú dobu. Veľa výrobkov vydrží generácie. Táto dlhodobá životnosť závisí na mnohých faktoroch - napríklad na produktových skúsenostiach, vynikajúceho výberu materiálu, spracovanie výrobkov a prísne kontroly kvality počas výrobného procesu.

 

Pravidlo 3: Nadčasovosť

Vyvíjame produkty, ktoré budete môcť nosiť každý rok, bez toho aby ste sa ich nabažil. Namiesto pominuteľných trendov, sa plne sústredíme na funkcie, a náš návrh je jednoduchý a nadčasový.

 

Pravidlo 4: Spoľahlivosť

Keď navrhujeme naše výrobky, volíme materiály a riešenia, ktoré Vám dajú bezpečný, spoľahlivý produkt, ktorý bude môcť používať v prírode. Sme si vedomí, že naše príslušenstvo môže byť použité v situáciách, kedy nie je veľký priestor na chyby, čo je dôvod, prečo sú všetky naše produkty testované skúsenými testovacími skupinami pred odoslaním ku našim predajcom

 

Pravidlo 5: Užívateľský komfort

Z našimi produktami sa veľmi rýchlo vzžijete po krátkom čase. Nezáleží na tom, aká je šikovná funkcia je na našich výrobkoch v prípade, že je ťažké ich používať v exponovanom prostredí. Napríklad, z tohto dôvodu sú naše stany nielen pevné a stabilné, ale taktiež sa jednoducho stavajú v zlom počasí.

 

Pravidlo 6: Všestrannosť

Jeden z dôvodov prečo chodíme do prírody, sú neuveriteľné kombinácie, ktoré sú tam k dispozícii. Jeden deň môže byť výchrica a na druhý môže byť modrá obloha a svietiť slnko. Pravdepodobne ste si už všimli, ako sa príroda a jej univerzálnosť odráža v našich produktoch. Naša G-1000 tkanina, ktorá sa dá ľahko prispôsobiť poveternostným podmienkam pridaním Greenland vosku, a naše batohy, ktoré majú celý rad rôznych úprav, to sú len dva príklady.

Zdieľať článok

MOHLO BY SA VÁM PÁČIŤ

Prečo používať turistické paličky

Prečo používať turistické paličky

RADÍME VÁM
Drytooling

Drytooling

BLOG
Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

Našich zákazníkov odmena ani tento rok neminie

TREK NEWS
Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

Prečo zvoliť fotochromatické šošovky

RADÍME VÁM

Výhody registácie

zľava 8 % na nezľavnený tovar pri každom nákupe

automatický zber TREK bodov za každý nákup

novinky o akciách a zľavách priamo na váš email

Viac o výhodách registácie

Tvoj “skialp set” obsahuje

Cena skialpsetu:
Ušetríte:
0.00 €